Vaša iskustva

Print

Lauren Alaine i njezina borba sa viškom kilograma

Htjeli biste se konačno riješiti viška kila, a nikako ne možete pronaći motivaciju?

Možda možete naučiti nešto od Lauren Alaine, talentirane country pjevačice koja se uspješno predstavila u talent showu 'American Idol'. Od bucmaste plavuše u samo pet mjeseci transformirala u seksi vitku curu, izgubivši oko 11 kilograma, a njezin je motiv bio - živjeti zdravije.

Print

Žalosno je da su i vrlo mlade cure opsjednute dijetama

Jennifer Lawrence (21), najpoznatija po ulogama u filmovima 'Zimske kosti' i 'X-Men: First Class', kaže da joj je teško razumjeti opsjednutost dijetama
'Čak i vrlo mlade cure pričaju kako moraju smršavjeti, drže dijete i opsjednute su kalorijama. Mislim da je to žalosno. Najvažnije je izgraditi zdrav odnos prema svome tijelu.
Djevojke bi trebale imati neke normalne uzore. Kad sam bila u srednjoj školi, mnoge cure su se pretvarale kako imaju problema s prehranom jer se tada pričalo kako su Lindsay Lohan i Nicole Richie anoreksične. Mislile su da je to kul! Bila sam u šoku i mami sam ispričala kako neke učenice u školi ne žele jesti kruh', rekla je Jennifer, zvijezda filma 'Igre gladi' ('The Hunger Games') u intervjuu za Seventeen.
Print

Pismo čitatelja

Jedno od pisama čitatelja koje smo s obzirom na tematiku stranice o zdravom mršavljenju, jednostavno morali objaviti na naslovnici.


"Eto želio bih se pohvaliti onim što sam uspio i što sam oduvijek htio. Uspio sam izgubiti 47 kilograma,ali u kratkom vremenu i sada imam problema sa obješenom kožom na području trbuha,to se može riješiti samo operacijom,ali nažalost nisam u mogućnosti sada, tj. moji roditelji da mi to omoguće, tako da bih htio samo upozoriti one kojima je cilj smršaviti da mršave postepeno i što je najvažnije, zdravo! Pozdravljam vas, super Vam je stranica :)"

Luka

Print

UN - Dijeta, iskustvo

Dragi moji, pišem prvi put mada će to već skontati redovni posjetioci foruma. Redovno sam čitala vaše komentare, jer su me jako zanimali, naravno iz raloga kako se riješiti viška kilograma. Moje iskustvo sa ovom dijetom (UN) koju sam dobila od prijateljice počelo je prije 2. god. pa sam mislila da bi bilo dobro da ga podijelim sa vama.

 

Print

Kako održavam svoju tjelesnu težinu ?

Tajna je u dalmatinskoj kuhinji. Vrhnju za kuhanje i svinjskoj masti u mojoj je kuhinji ulaz zabranjen. Prednost imaju maslinovo i suncokretovo ulje. U vrhu moje "prehrambene piramide" nalaze se riba, plodovi mora i voće. Slijede ih povrće, tjestenina i riža, ali samo integralna. Pijem puno vode i zelenog čaja. Hranu dodatno ne zaslađujem ni šećerom ni nikakvim umjetnim zaslađivačima.
Tina

More Articles...

{loadposition kol1}

{loadposition kol2}

 
{loadposition ostalo}