Ispis

Zelena kava

LAGANO I BRZO 

O zelenoj kavi je mnogo toga napisano u zadnje vrijeme te smo skoro svi upoznati sa njezinim benefitima i načinom djelovanja.

Do sada se na tržištu RH prodavala u mnogo oblika, od mješavine s instant kavama do tableta. Također se na tržištu nalaze mnoge lažne kave koje od ekstrakta zelene kave nemaju ništa, osim imena.

Q-labos Green coffee pure extrakt, kako mu i ime samo govori je čisti ekstrakt zelene kave bez ikakvih dodataka (koje ste do sada plaćali po cijeni ekstrakta). I to sa vrlo visokim udjelom klorogenične kiseline ((Chlorogenic acid) Klorogenična kiselina po HPLC 51,24%)), što je iznimno visoka vrijednost jer se u farmaceutskoj industriji koristi 45% Clorogenic acid.

Q-labos ekstrakt zelene kave dolazi u obliku praha, te se sa vrlo jednostavnom konzumacijom može uzimati vrlo viskoka koncentracija čistog ekstrakta.

Na Hrvatskom tržištu dolazi u dva pakiranja: od 20grama (dostatno za 20 dana), te od 65grama (dostatno za 65 dana).

 

Q-labos proizvodi su garancija kvalitete i djelovanja proizvoda. Svi proizvodi koji nose oznaku Q-labos garantiraju klijentima, da smo se pobrinuli da u svakome trenutku dobivaju najkvalitetniji proizvod koji se trenutačno nalazi na svjetskom tržištu. Svi proizvodi Q-labos prodaju se isključivo u ljekarnama ili putem našeg web shopa. S time izbjegavamo pojavu lažnih proizvoda sumnjivog podrijetla.

Način primjene je također vrlo jednostavan, jer više ne morate piti tablete koje obično i zaboravite, ili piti napitke okusa koji vam jednostavno ne odgovaraju.

Jednostavno stavite preporučenu dnevnu količinu od 1 grama u bilo koji svoj omiljeni pripremljeni napitak (kava, čaj, sok itd).

Tablete sa visokim udjelom ekstrakta su cca.800 mg, a upotrebom čistog koncentrata to je 1000 mg.

Jedno pakiranje na taj način upotrebe vam je dostatno za cca. 65 dana, što ovaj proizvod čini vrlo povoljnim u usporedbi sa konkurencijom.

Način primjene: Jedan do dva puta dnevno (400 do 1000 mg), prije obroka.

Proizvod se može uzimati zasebno ili se može miješati sa drugim namirnicama (npr. kava, čaj, hladni napici).

Sastojci u dnevnoj dozi 1g: Ekstrakt zelene kave Green coffee extract, 100%=1g))

Ekstrakt zelene kave (Green Coffee Bean Extract 100%) sa visokim udjelom klorogenične kiseline (Chlorogenic acid)

Klorogenična kiselina po HPLC 51,24%

Kofein po HPLC 2.8%

Upozorenje: Ne preporučuje se djeci ispod 16 godina, osobama starijima od 65 godina, trudnicama, dojiljama i osobama osjetljivim na kofein.

Napomena (prema čl.6. Pravilnika o dodacima prehrani (NN,br.46/11 i 41/13)): Držati van dohvata male djece.

Preporučen dnevne doze ne smiju se prekoračiti

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani

Kod uzimanja lijekova molimo konzultirajte Vašeg liječnika

Čuvati u zatvorenoj ambalaži, na hladnom i tamnom mjestu

 

Konzumiranjem Zelene kave uz zadovoljstvo dolaze i rezultati

Zelena kava je napitak koji se sastoji od zrna zelene kave a pomažu apsorpciji šećera, masti i škroba iz hrane te na taj način smanjuje količinu kalorija koje unosimo u organizam.
Istraživanja objavljena u međunarodnom časopisu «Journal of International Medical Research» kojim se dokazuje da zelena kava pomaže ljudima da na prirodan način gube tjelesnoj težini
Zelena kava za mršavljenje je proizvod dobiven od vrhunske kvalitete zrna organske kave a njeno pijenje se može uklopiti u svakodnevni život ljudi. Zadovoljstvo ispijanja kave zamjeni se sa Zelenom kavom ne mijenjajući navike niti okuse Vaše kave.
Zelena kava - GreenCoffee™ Qlabos - je jedinstven proizvod temeljen na vlastitom zaštićenom receptu.
 

(Qlabos Esktrakt zelene kave DOKAZANO NE SADRŽI NIKAKVE ŠTETNE TVARI)

Sastojci u Zelenoj kavi priječe apsorpciju glukoze u crijevima te tako reguliraju probavu.
Zelena kava sadrži antioksidanse i kao takav proizvod poznata je u borbi protiv starenja. Sadrži antioksidanse koji sprječavaju nastanak slobodnih radikala supstance koja uzrokuje oštećenje stanica i nastanak bolesti
 

AKTIVNI SASTOJCI u Zelenoj kavi su; klorogenska kiselina i polifenol, koji  se koristi u hrani a ograničava apsorpciju glukoze u tankim crijevima te na taj način regulira metabolizam.
Priječeći aktivnost glukoze-6-fosfotaze, ograničava ulazak glukoze u krvotok te omogućava oslobađanje triglicerida iz tkiva adipoze.
 

Klorogenična kiselina
Klorogenična kiselina je obitelj esterere formirana između pojedinih trans cimetnih kiselina i kininske kiseline. Glavni je fenolski  sastojak u kavi
Pronalazi se rastapanjem u biljkama i može biti izoliran iz voća. Ovaj sastojak je već dugo poznat kao antioksidant, usporava distribuciju glukoze u krvotok poslije jela.  Felonična kiselina i 5-kafeolna-kinin kiselina: kombinacija klorogenične kiseline sa ostalim komponentama zrnja kave također doprinose usporavanju distribucije glukoze u krvotok  poslije jela.

(U tekstu navedeni podaci su dosadašnji  rezultati ispitivanja i nisu garancija djelovanja. Svaka osoba je specifična i ima različite rezultate djelovanja).

Način čuvanja:
Držati na suhom mjestu, na sobnoj temperaturi.


UPUTSTVO ZA UPORABU

1/4 do 1/2 čajne žličice dnevno, 400 do 1000 mg.

Proizvod se može uzimati zasebno ili se može miješati sa drugim namirnicama (npr. kava, čaj, hladni napici).

 

Drugi o zelenoj kavi:

VAŠE ZDRAVLJE

ORDINACIJA.HR

VEČERNJI LIST

ZDRAVA KRAVA

 

Zelenu kavu možete naručiti na:

 NARUĐŽBA WEB-SHOP

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili  FAX: 01/6555-593 ; MOB: 095/6555-556

POPIS LJEKARNI U KOJIMA MOŽETE KUPITI ORIGINALNLNI KONCENTRAT ZELENE KAVE QL

Generalni zastupnik za ljekarne na području Republike Hrvatske: "Public art d.o.o."

Radno vrijeme : 10.00-18.00

 

 

Komentari (5)
hhhh
5Ponedjeljak, 01 Rujan 2014 23:12
krrr

hhhh

Zelene kava forum
4Srijeda, 18 Lipanj 2014 10:23
marinka
Ovo mi je definitivno najbolje što sam probala, jednostavno nisam gladna i koliko sam shvatila to je 100% prirodno
Kapsule
3Srijeda, 23 Travanj 2014 15:09
ivana
Ja sam probala, meni su oslične jer su jednostavne za korištenje. Ide ti 1 na dan.
Qlabos kava
2Četvrtak, 17 Travanj 2014 16:17
Mirna
Ja sam si odmah uzela veliku i nakon 60 dana -8kg:)) ali vidim da sad imaju nekakve kapsule sa zelenim žajem i magnezijem. Jel netko probao?
qlabos
1Ponedjeljak, 07 Travanj 2014 23:34
Sanjica

VEC PIJEM DRUGU BOCICU OD 20 GRAMA I MOGU RECI DA SU MI ISKUSTVA VISE NEGO POZITIVNA. MISLIM DA CU SI OVAJ MJESEC NA PLACI PRIUSTITI VELIKO PAKIRANJE.

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Naslov:
Komentar:
 

Dr. Maria Škornjak

Nazad Naprijed

Smršaviti bez gladovanja! Istina ili mit?

25-04-2016 Klikova:108700 KOLUMNA, Dr. Maria Škornjak ak - avatar ak

Odbacivanje redukcijskih dijeta kao metoda regulacije tjelesne mase, zbog njihove neprirodnosti i svijest o važnost analize tjelesnog sastava prije kretanja na put mršavljenja bez gladovanja, bez vaganja namirnica i bez brojenja kalorija, najvažnije su odluke koje rezultiraju brzim postizanjem cilja i laganim održavanjem željene tjelesne mase. Početkom dvadesetog stoljeća Index tjelesne mase ili  BMI (engl. Body mass index, krat. BMI) postao je...

Više o tome...

ANTI-AGE medicina - više od „peglanja bora“

01-02-2017 Klikova:50321 KOLUMNA, Dr. Maria Škornjak ak - avatar ak

Anti-age medicina, pogrešno se poistovjećuje samo s tzv. „peglanjem“ bora i daleko je više od tog jer riječ je o grani medicine u podlozi koje je primjena naprednih znanstvenih i medicinskih znanja i tehnologija za rano otkrivanje, prevenciju i liječenje bolesti vezanih uz proces starenja te briga za zdravlje kroz inovativni znanstveni pristup s ciljem postizanja viših zdravstvenih standarda, zdravlja...

Više o tome...

KOLUMNA Nikola Beatović (mag. cin. - magistar kineziologije)

Nazad Naprijed

Da li je moguće vježbama za trbušnu skupinu mišića izgubiti potkožno masno tkivo sa prednjeg dijela trupa ?

30-10-2014 Klikova:6271 Nikola Beatović, mag. cin. - magistar kineziologije ak - avatar ak

Vježbama za trbušnu skupinu mišića možemo jedino ojačati tu mišićnu skupinu, a nikako ne možemo reducirati potkožno masno tkivo sa prednjeg dijela trupa, jer je ta sportska aktivnost male kalorijske potrošnje. Te vježbe svakako trebate kombinirati sa nekom aerobnom (i anaerobnom) aktivnošću (hodanje, trčanje, vožnja bicikla, plivanje, dizanje utega...). Uravnoteženom prehranom, te planom i programom treninga možete reducirati potkožno masno...

Više o tome...

Koja je granica aerobnog treninga i kako izbjeći pretreniranost?

23-04-2014 Klikova:5293 Nikola Beatović, mag. cin. - magistar kineziologije ak - avatar ak

Sve ovisi o cilju koji želite postići aerobnim treningom. Prvi cilj je povećanje sposobnosti sustava za prijenos kisika, drugi cilj je povećanje sposobnosti mišića da iskorištava kisik u što dužem periodu treninga/natjecanja i treći cilj je povećanje sposobnosti brzog oporavka nakon motoričke aktivnosti visokog intenziteta. Ukoliko ste dobro aerobno pripremljeni, veći ćete postotak energije proizvesti aerobno, što će omogućiti rad...

Više o tome...

Kako dobiti mišićnu masu?

23-04-2014 Klikova:7056 Nikola Beatović, mag. cin. - magistar kineziologije ak - avatar ak

Za početak bi trebali povećati ukupan dnevni unos kalorija i imati adekvatan program treninga sa utezima za povećanje mišićne mase. Ukupnu dnevnu potrošnju kalorija trebate povećati od 250 kalorija do 500 kalorija, zavisno od broja aerobnih treninga. Ako dnevni unos kalorija povećate za 1000 kalorija, mogli bi vrlo brzo nakupiti veće količine potkožnog masnog tkiva, što sigurno ne želite, zato...

Više o tome...

KOLUMNA, Dr.Miroslav Trkovnik

Nazad Naprijed

Nesvjesno prejedanje

11-03-2013 Klikova:7648 Dr. Miroslav Trkovnik ak - avatar ak

Lov i sakupljanje je odlikovalo način života i hranjenje prvobitnih modernih ljudi. Pronalazak hrane je bio prioritetan zadatak tijekom većeg dijela naše evolucije koja traje oko 200 000 godina. Tek prije 10 000 godina, formiranjem prvih stalnih naseobina, gdje se populacija počela baviti poljoprivredom, nabavka hrane postaje sigurnija. Na kraju, lakše je i manje opasno po život uzgajati pšenicu i...

Više o tome...

KVALITETA ŽIVOTA I SNAGA MIŠIĆA

15-02-2013 Klikova:5499 Dr. Miroslav Trkovnik ak - avatar ak

Mnoštvo naučnih studija pokazuje da snaga naših mišića bitno djeluje na kvalitetu života. Kada koristimo pojam vježbanje ,većina nas, pomisli na tjelesne napore koje ubrzavaju rad srčanog mišića. Na primjer, trčanje ili brzi hod. Vježbe snage zanemarujemo. Pogotovo ženski pol.  Ipak vježbe snage kao i druge tjelesne aktivnosti pomažu u održavanju pravilne tjelesne mase. Preporučene se i dijabetičarima. Usporavaju proces...

Više o tome...

Sauna i zdravlje

04-02-2013 Klikova:8472 Dr. Miroslav Trkovnik ak - avatar ak

Prve saune su nastale u Finskoj prije više od 1000 g. To su bile prostorije ukopane na obroncima brda koje su se koristile i kao primitivne rađaone. U sredini prostorije  paljena je vatra.   U razgoreni plamen  ubacivano je kamenje, koje je kasnije održavalo temperaturu. Na vrhu tih ukopanih prostorija je postojao otvor putem kojeg je dim napuštao  prostoriju. Prije...

Više o tome...

KOLUMNA Vesna Bosanac

Nazad Naprijed

Bezglutenska prehrana i sport

15-03-2016 Klikova:3132 Vesna Bosanac, NUTRICIONIST ak - avatar ak

Ugljikohidrati su glavni izvor energije u mišićima. Sportašima se preporučuje da svoju prehranu baziraju na žitaricama i proizvodima od žita. Klasični je kruh gotovo svakodnevno prisutan na jelovniku sportaša. Međutim, Novak Đoković je postao 1. tenisač svijeta nakon što je počeo prakticirati bezglutensku prehranu. Što je to? Kratko ću se osvrnuti na prehranu bez klasičnih peciva, pizze i tjestenine.

Više o tome...

Redukcijske dijete

15-03-2016 Klikova:2497 Vesna Bosanac, NUTRICIONIST ak - avatar ak

Lako je udebljati se. Koliko je teško smršaviti, a pri tome zadržati mišićno tkivo, većini je više nego poznato. Nastavak primrema i natjecanja razlog je zbog kojeg mnogi sportaši pribjegavaju brzim dijetama. Što može krenuti po zlu?

Više o tome...

JEČAM (2)

19-01-2015 Klikova:5146 Vesna Bosanac, NUTRICIONIST ak - avatar ak

Sužen izbor svježih namirnica, u hladno doba godine, afirmira kuhana jela sa žitaricama, a topla krepka variva izmame svakome osmjeh na lice. Ječam je žitarica koja, zahvaljujući svom nutritivnom sastavu i svojstvima, zavrjeđuje češću prisutnost na jelovniku. Ječam (Hordeum vulgare) jedna je od prvih kultiviranih žitarica. Koristi se za prehranu ljudi i životinja, u proizvodnji piva i žestokih pića, a u...

Više o tome...

 

Pratite nas na fejsu