Ispis

Candarel green i Purevia stevia

CANDEREL GREEN Stevia  u tableticama (100/1)
CANDEREL GREEN zaslađivač je Stevia sladilo u tabletama koje sadrži steviol glikozid - Rebaudiozid-A (Reb-A) vrhunske kvalitete.
Zaslađivač je dostupan  u praktičnom stolnom dozatoru (dispenseru), za jednostavno korištenje, a tabletice su izvrsne za zaslađivanje svih vrsta toplih napitaka.
1 tabletica zamjenjuje 1 čajnu žličicu šećera.

Pakiranje: u dispenseru, 100 tbl

 

 

Pure Via    
Naša sladila na bazi biljke Stevije,  predstavljaju 100%  prirodnu zamjenu za klasični šećer, bez kalorija i ugljikohidrata.
Predstavljamo Vam Pure Via, PRIRODNI NISKOKALORIČNI ZASLAĐIVAČ, dobiven iz biljke STEVIA.
Tajna Pure Via sladila je u upotrebi najslađega dijela lista Stevie - Reb A.

Što je STEVIA?
Stevia je biljka iz Južne Amerike i spada u porodicu Krizantema i prirodni je zaslađivač. Za razliku od šećera, Stevia ne izaziva karijes, sprečava nastajanje zubnog plaka, nema kalorija, smanjuje osjećaj gladi,  nema štetnih nuspojava poput umjetnih zaslađivača, otporna je na visoke temperature, poboljšava probavu, ne utječe na inzulin,  snižava razinu šećera u krvi,  snižava  krvni pritisak…

Što je Reb-A?
Reb-A ili Rebaudiozid-A je najslađi, najzdravijii i najčišći element - stevia glikozid u listu Stevie, te ujedno i najboljeg okusa. Reb-A se miješa sa prirodnim okusima i drugim prirodnim sastojcima, koji daju Pure Via čist i sladak okus.  Reb-A je više od 300 puta slađi od šećera, tako da je već minimalna kolićina dovoljna za vrlo bogat i  sladak nadomjestak bez kalorija. Pure Via postiže ultimativan sladki okus - čisto i jednostavno.
Za dobivanje Reb-A imamo razvijenu jedinstvenu metodu za prirodno dobivanje Reb-A iz biljke Stevia, koja nam omogućava proizvodnju sladila, koje je preko 300 puta slađe od šećera, ima vrlo sličan okus, ali je za razliku od šećera bez kalorija. Potpunom kontrolom - od lista pa do gotovog sladila, garantiramo da Pure Via ima sadržaj Steviol Glikozida (TSG) veći od 97%, ili drugim rijećima - ekstrakt Reb-A je veći od 97%.

Pure Via je sladilo:     
•    bez umjetnih bojila,
•    bez umjetnih dodataka-aditiva,
•    potpuno prirodno,
•    bez kalorija,
•    sa niskim glikemijskim indeksom-siguran za dijabetičare,
•    lako topiv - odličan za raznovrsnu upotrebu,
•    toplinski stabilan - odličan za kuhanje i pečenje,
•    čuva vaše zube,
•    pH stabilan,
•    sa dugačkim rokom upotrebe,
•    foto stabilan,
•    nije genetski modificiran,
•    nema štetnih nuspojava kao kod umjetnih zaslađivača,
•    sa certifikatom JECVA (certifikat za klasifikaciju prehrambenih aditiva),

Sladilo Pure Via  ne utječe na razinu inzulina u krvi te je stoga odličan izbor za dijabetičare,  za ljude s povišenim tlakom ili prekomjernom težinom i za sve one koji izbjegavaju rafinirani šećer u prehrani. Pure Via sladilo je također primjereno za   vegetarijance i  vegane.
Proizvodima Pure Via, dodajete slatkoću biljke STEVIA vašim omiljenim pićima i jelima.
Pure Via je proizvod vodećeg svjetskog proizvođača alternativnih sladila MERISANT (FR), te je razvijen za zahtjevnog potrošača, koji daje prednost zdravom, kvalitetnom načinu života, bez odricanja.
Pure Via  sladila su dostupna u vrećicama/štapićima, tableticama, kockama i u prahu.

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Naslov:
Komentar:
 

Dr. Maria Škornjak

Nazad Naprijed

Smršaviti bez gladovanja! Istina ili mit?

25-04-2016 Klikova:80887 KOLUMNA, Dr. Maria Škornjak ak - avatar ak

Odbacivanje redukcijskih dijeta kao metoda regulacije tjelesne mase, zbog njihove neprirodnosti i svijest o važnost analize tjelesnog sastava prije kretanja na put mršavljenja bez gladovanja, bez vaganja namirnica i bez brojenja kalorija, najvažnije su odluke koje rezultiraju brzim postizanjem cilja i laganim održavanjem željene tjelesne mase. Početkom dvadesetog stoljeća Index tjelesne mase ili  BMI (engl. Body mass index, krat. BMI) postao je...

Više o tome...

ANTI-AGE medicina - više od „peglanja bora“

01-02-2017 Klikova:32683 KOLUMNA, Dr. Maria Škornjak ak - avatar ak

Anti-age medicina, pogrešno se poistovjećuje samo s tzv. „peglanjem“ bora i daleko je više od tog jer riječ je o grani medicine u podlozi koje je primjena naprednih znanstvenih i medicinskih znanja i tehnologija za rano otkrivanje, prevenciju i liječenje bolesti vezanih uz proces starenja te briga za zdravlje kroz inovativni znanstveni pristup s ciljem postizanja viših zdravstvenih standarda, zdravlja...

Više o tome...

KOLUMNA Nikola Beatović (mag. cin. - magistar kineziologije)

Nazad Naprijed

Da li je moguće vježbama za trbušnu skupinu mišića izgubiti potkožno masno tkivo sa prednjeg dijela trupa ?

30-10-2014 Klikova:5188 Nikola Beatović, mag. cin. - magistar kineziologije ak - avatar ak

Vježbama za trbušnu skupinu mišića možemo jedino ojačati tu mišićnu skupinu, a nikako ne možemo reducirati potkožno masno tkivo sa prednjeg dijela trupa, jer je ta sportska aktivnost male kalorijske potrošnje. Te vježbe svakako trebate kombinirati sa nekom aerobnom (i anaerobnom) aktivnošću (hodanje, trčanje, vožnja bicikla, plivanje, dizanje utega...). Uravnoteženom prehranom, te planom i programom treninga možete reducirati potkožno masno...

Više o tome...

Koja je granica aerobnog treninga i kako izbjeći pretreniranost?

23-04-2014 Klikova:4354 Nikola Beatović, mag. cin. - magistar kineziologije ak - avatar ak

Sve ovisi o cilju koji želite postići aerobnim treningom. Prvi cilj je povećanje sposobnosti sustava za prijenos kisika, drugi cilj je povećanje sposobnosti mišića da iskorištava kisik u što dužem periodu treninga/natjecanja i treći cilj je povećanje sposobnosti brzog oporavka nakon motoričke aktivnosti visokog intenziteta. Ukoliko ste dobro aerobno pripremljeni, veći ćete postotak energije proizvesti aerobno, što će omogućiti rad...

Više o tome...

Kako dobiti mišićnu masu?

23-04-2014 Klikova:6026 Nikola Beatović, mag. cin. - magistar kineziologije ak - avatar ak

Za početak bi trebali povećati ukupan dnevni unos kalorija i imati adekvatan program treninga sa utezima za povećanje mišićne mase. Ukupnu dnevnu potrošnju kalorija trebate povećati od 250 kalorija do 500 kalorija, zavisno od broja aerobnih treninga. Ako dnevni unos kalorija povećate za 1000 kalorija, mogli bi vrlo brzo nakupiti veće količine potkožnog masnog tkiva, što sigurno ne želite, zato...

Više o tome...

KOLUMNA, Dr.Miroslav Trkovnik

Nazad Naprijed

Nesvjesno prejedanje

11-03-2013 Klikova:6829 Dr. Miroslav Trkovnik ak - avatar ak

Lov i sakupljanje je odlikovalo način života i hranjenje prvobitnih modernih ljudi. Pronalazak hrane je bio prioritetan zadatak tijekom većeg dijela naše evolucije koja traje oko 200 000 godina. Tek prije 10 000 godina, formiranjem prvih stalnih naseobina, gdje se populacija počela baviti poljoprivredom, nabavka hrane postaje sigurnija. Na kraju, lakše je i manje opasno po život uzgajati pšenicu i...

Više o tome...

KVALITETA ŽIVOTA I SNAGA MIŠIĆA

15-02-2013 Klikova:4736 Dr. Miroslav Trkovnik ak - avatar ak

Mnoštvo naučnih studija pokazuje da snaga naših mišića bitno djeluje na kvalitetu života. Kada koristimo pojam vježbanje ,većina nas, pomisli na tjelesne napore koje ubrzavaju rad srčanog mišića. Na primjer, trčanje ili brzi hod. Vježbe snage zanemarujemo. Pogotovo ženski pol.  Ipak vježbe snage kao i druge tjelesne aktivnosti pomažu u održavanju pravilne tjelesne mase. Preporučene se i dijabetičarima. Usporavaju proces...

Više o tome...

Sauna i zdravlje

04-02-2013 Klikova:7042 Dr. Miroslav Trkovnik ak - avatar ak

Prve saune su nastale u Finskoj prije više od 1000 g. To su bile prostorije ukopane na obroncima brda koje su se koristile i kao primitivne rađaone. U sredini prostorije  paljena je vatra.   U razgoreni plamen  ubacivano je kamenje, koje je kasnije održavalo temperaturu. Na vrhu tih ukopanih prostorija je postojao otvor putem kojeg je dim napuštao  prostoriju. Prije...

Više o tome...

KOLUMNA Vesna Bosanac

Nazad Naprijed

Bezglutenska prehrana i sport

15-03-2016 Klikova:2267 Vesna Bosanac, NUTRICIONIST ak - avatar ak

Ugljikohidrati su glavni izvor energije u mišićima. Sportašima se preporučuje da svoju prehranu baziraju na žitaricama i proizvodima od žita. Klasični je kruh gotovo svakodnevno prisutan na jelovniku sportaša. Međutim, Novak Đoković je postao 1. tenisač svijeta nakon što je počeo prakticirati bezglutensku prehranu. Što je to? Kratko ću se osvrnuti na prehranu bez klasičnih peciva, pizze i tjestenine.

Više o tome...

Redukcijske dijete

15-03-2016 Klikova:1800 Vesna Bosanac, NUTRICIONIST ak - avatar ak

Lako je udebljati se. Koliko je teško smršaviti, a pri tome zadržati mišićno tkivo, većini je više nego poznato. Nastavak primrema i natjecanja razlog je zbog kojeg mnogi sportaši pribjegavaju brzim dijetama. Što može krenuti po zlu?

Više o tome...

JEČAM (2)

19-01-2015 Klikova:4279 Vesna Bosanac, NUTRICIONIST ak - avatar ak

Sužen izbor svježih namirnica, u hladno doba godine, afirmira kuhana jela sa žitaricama, a topla krepka variva izmame svakome osmjeh na lice. Ječam je žitarica koja, zahvaljujući svom nutritivnom sastavu i svojstvima, zavrjeđuje češću prisutnost na jelovniku. Ječam (Hordeum vulgare) jedna je od prvih kultiviranih žitarica. Koristi se za prehranu ljudi i životinja, u proizvodnji piva i žestokih pića, a u...

Više o tome...

 

Pratite nas na fejsu